Preventief toezicht leidt tot integrale veiligheid

John Clevers Security uit Limburg beveiligt uw object en evenement

Elke opdracht vereist een specifieke aanpak. Daarom biedt John Clevers Security u een breed scala aan mogelijkheden. Zowel voor particuliere objecten en bedrijfspanden weet ik hoe ik u kan helpen. Maar ook voor evenementenbegeleiding en -beveiliging bent u aan het juiste adres.

Voor bedrijven:

Zoekt u vervangend personeel voor objectbewaking? John Clevers Security verzorgt voor u de brand- en sluitronde en de opening van uw bedrijfspand of receptiediensten. Heeft u een winkel waar u preventief toezicht wilt hebben? Of zoekt u iemand voor de toegangscontrole van uw bedrijfspand? Ik ben in te huren op uurbasis of voor specifieke projecten. Met gedegen kennis bied ik u altijd een passende oplossing.

Voor evenementen:

Uw bezoekers moeten zich veilig voelen. Daarom is John Clevers Security in te huren voor toegangscontrole, Hondengeleider, preventief fouilleren, als verkeersregelaar, en voor toezicht tijdens het evenement.(met of zonder hond)
Met BHV en EHBO diploma op zak weet ik mijn mannetje te staan in elke situatie dat zich op uw evenement voor kan doen. Dus ook bij brandgevaarlijke situaties of situaties waar eerste hulp noodzakelijk is.

Voor particulieren:

Het komt steeds vaker voor: inbrekers speuren advertenties in kranten of social media af om er achter te komen wanneer mensen niet thuis zijn. En dan slaan zij hun slag. Wilt u niet nog meer verdriet na een begrafenis of wilt u een feestelijke bruiloft niet laten verpesten door een inbraak? John Clevers Security uit Limburg beveiligt woningen door heel Nederland. U kunt mij inhuren voor een hele dag of een dagdeel.(ook hier kan gebruik gemaakt worden van een gecertificeerde diensthond)

John Clevers bezit de volgende diploma's:

Basisdiploma Beveiliging

Vakdiploma Beveiliging

Kaderdiploma Beveiliging

BHV Certificaat / EHBO diploma

Hulpverlener Automatische Externe Defibrillator

Certificaat conflicthantering

Getuigschrift Verkeersregelaar met volledige bevoegdheid

Gecertificeerd Hondengeleider

VCA / VOL certificaat

Certificaat mangatwacht/buitenwacht

Neem contact op