Preventief toezicht leidt tot integrale veiligheid

John Clevers Security beveiligt uw object en evenement
Elke opdracht vereist een specifieke aanpak. Daarom biedt John Clevers Security u een aantal mogelijkheden. Zowel voor particuliere objecten alsook bedrijfspanden weet ik hoe ik u kan helpen. Maar ook voor evenementenbegeleiding en -beveiliging bent u aan het juiste adres.


Voor bedrijven:
Zoekt u vanwege personeelstekort een beveiliger voor objectbeveiliging?

John Clevers Security verzorgt op een vakkundige wijze de opening of de brand- en sluitronde van bedrijfspanden of receptiediensten. Zoekt u een beveiliger voor toegangscontrole of bij het verlaten van het bedrijfspand? Ik ben in te huren op uurbasis of voor specifieke projecten. Binnen de wettelijke kaders bied ik u een professionele oplossing.


Voor evenementen:
Bezoekers moeten zich veilig voelen. Door jarenlange ervaring bij gerenommeerde evenementenbeveiligingsbedrijven weet u dat professionaliteit gewaarborgd is. U huurt John Clevers Security in voor toegangscontrole of voor toezicht tijdens het evenement. U kunt mij natuurlijk ook inhuren als hondengeleider tijdens de op- en afbouwwerkzaamheden van uw evenement. 


Met een geldig BHV-certificaat en EHBO-diploma op zak weet ik mijn mannetje te staan bij uiteenlopende calamiteiten. Dus ook bij brandgevaarlijke situaties waar repressief optreden vereist is.


Voor particulieren:
Het komt steeds vaker voor; inbrekers speuren advertenties in kranten of social media af om erachter te komen wanneer mensen niet thuis zijn. En dan slaan zij

hun slag. Wilt u niet nog meer verdriet na een begrafenis of wilt u een feestelijke bruiloft niet laten verpesten door een inbraak? John Clevers Security beveiligt woningen in zuidelijk Nederland. U kunt mij inhuren voor een hele dag of een dagdeel. Dit kan als beveiligingsbeambte of als hondengeleider.

John Clevers bezit de volgende diploma's:

- Basisdiploma Beveiliging

- Vakdiploma Beveiliging

- Kaderdiploma Beveiliging

- BHV-certificaat / EHBO-diploma

- Hulpverlener Automatische Externe Defibrillator

- Certificaat conflicthantering

- Gecertificeerd hondengeleider

- VCA- / VOL-certificaat